Antioxidánsok a zöldségekben és a gyümölcsökben: az élet védelmében
Szabad gyökök az élő szervezetben folyamatosan keletkeznek, elbontásukra, semlegesítésükre többszintű védelmi mechanizmust hozott létre a természet.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreSzabad gyökök az élő szervezetben folyamatosan keletkeznek, elbontásukra, semlegesítésükre többszintű védelmi mechanizmust hozott létre a természet.
A tárca támogatja a tojástermelők koronás védjegyének használatát, amennyiben a termelők megegyeznek abban, hogy ezzel akarják a vásárlók számára jelölni a magyar tojást.
Az utóbbi években folyamatosan nő a haltermelés Magyarországon.
Szakmai nap keretében hivatalosan is megnyílt pénteken a második Szürkemarha Vigadalom a fővárosi Vajdahunyadvárban.
Magyarországon a magasabb hozzáadott értéket, nagyobb versenyképességet jelentő ágazatok…
„A magyar konyha elképzelhetetlen magyar paprika nélkül”
Tavaly a cégek közel 8 százaléka, azaz minden tizenharmadik élelmiszer-ipari társaság ellen indult csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás Magyarországon.
Az elmúlt négy év minden júliusában drágultak az élelmiszerek, és bár a tendencia nem tört meg 2013-ban sem, a 2,8 százalékos mérték a korábbi nyári időszakokhoz képest a legalacsonyabb volt.
Kezelhető problémának nevezte az aflatoxin-szennyezettséget a Nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság igazgatója.
Sikeresen zárulhat a Magyar Méhészeti Nemzeti Program két éve indult második ciklusa.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.