Kulcsszó: élelmiszeripar
Uniós forrásból fejlesztette információs rendszerét a Nébih
Befejeződött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszerének fejlesztési projektje, mely az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében valósult meg.
Fazekas: a jó minőségű élelmiszerek előállításához korszerű technológia is kell
A jó minőségű élelmiszerek előállításának egyik feltétele a korszerű technológia alkalmazása.
Egyre több helyen jelennek meg a „Kiváló Minőségű Sertéshús” védjegyű termékek
Már 60 vállalkozás auditálása zárult eredményesen, így egyre több helyen kapható a védjeggyel jelölt kiváló minőségű magyar sertéshús (KMS).
Átadták a hajdú-bihari minőség termékdíjakat
Hajdú-Bihar megye minőségi termékdíját az idén 22 pályázó nyerte el, közülük négyen kitüntető díjban részesültek.
Több mint 70 vállalást tettek az élelmiszer-feldolgozók az egészséges táplálkozásért
Mintegy 20 hazai szervezet és vállalat több mint 70 önkéntes vállalást téve csatlakozott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) egészséges táplálkozást előmozdító felhívásához.
A kormány 2020-ig több mint 300 milliárd forint EU-támogatást szán élelmiszeripari fejlesztésekre
A következő hat évben az uniós forrásokból 300 milliárd forintnál többet fordít a kormány élelmiszeripari fejlesztésekre.
Varga: 300 milliárd forint élelmiszeripari fejlesztésekre
A kormány a következő években mintegy 300 milliárd forintot fordít élelmiszeripari fejlesztésekre
HARMADSZOR NYERTE EL A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAT A MIRELITE MIRSA ZRT.
HARMADSZOR NYERTE EL A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAT A MIRELITE MIRSA ZRT.
Több figyelmet kell fordítani a gyümölcsök eladását segítő előkészítésre
Az eddiginél lényegesen több figyelmet kell fordítani Magyarországon a gyümölcsök eladását segítő előkészítő folyamat megszervezésére.