Ecetsav a szilázsban: mítoszok és realitások
Amikor a tejsavas erjedésnek köszönhetően a szilázs eléri a végső pH-értékét, a szilázs stabilnak tekinthető.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAmikor a tejsavas erjedésnek köszönhetően a szilázs eléri a végső pH-értékét, a szilázs stabilnak tekinthető.
A gyors erjedés, a kiváló minőségű tömegtakarmány érdekében érdemes tejsavbaktérium-készítményeket használni.
A silózástól a feletetésig a fő feladat, hogy megakadályozzuk a silóban lévő értékes energia és fehérje elvesztését.
Silózási adalékok alkalmazásával biztosítható a jó minőségű, ízletes kukoricaszilázs.
A tömegtakarmányok tartósításához használt adalékanyagok célja az, hogy az erjedési folyamatok szabályozásával csökkentsük az erjedési veszteséget…
A selyemtől a gyógyíron át pálinka-alapanyagnak is használják világszerte
Rendszerben kell gondolkozni, mert egy drónnal nem lehet minden elvégezni.
Ma már nem számít kuriózumnak, ha valaki a mezőgazdasági „eszközpark” tagjaként tekint egy drónra.
Napjainkban sokat és sok helyről halljuk: adat, big bata, adatvizualizáció, SQL adatbázis, sávszélesség és ehhez hasonló, szokatlan, néha nehezen értelmezhető kifejezéseket