Kulcsszó: erjedés
A silókukorica tartósításának jelentősége és lehetőségei
A gyors erjedés, a kiváló minőségű tömegtakarmány érdekében érdemes tejsavbaktérium-készítményeket használni.
Hogyan készítsük a lehető legjobb szilázst?
A silózástól a feletetésig a fő feladat, hogy megakadályozzuk a silóban lévő értékes energia és fehérje elvesztését.
Biológiai silótartósítók kukoricához
Silózási adalékok alkalmazásával biztosítható a jó minőségű, ízletes kukoricaszilázs.
A tömegtakarmányokhoz használt adalékanyagok szerepe és jelentősége
A tömegtakarmányok tartósításához használt adalékanyagok célja az, hogy az erjedési folyamatok szabályozásával csökkentsük az erjedési veszteséget…
Elfejtett gyümölcsünk: az eperfa hasznai
A selyemtől a gyógyíron át pálinka-alapanyagnak is használják világszerte
Fél éve még megmosolyogták, ma már készülnek rá
Rendszerben kell gondolkozni, mert egy drónnal nem lehet minden elvégezni.
A drón nagyban segítheti a gazda munkáját
Ma már nem számít kuriózumnak, ha valaki a mezőgazdasági „eszközpark” tagjaként tekint egy drónra.
Adatgyűjtés, adatfeldolgozás és adatvizualizáció a mezőgazdaságban
Napjainkban sokat és sok helyről halljuk: adat, big bata, adatvizualizáció, SQL adatbázis, sávszélesség és ehhez hasonló, szokatlan, néha nehezen értelmezhető kifejezéseket
Silózási adalékanyagok hatása a tehénre
Fókuszban a tehén és a bendő energiaellátottsága.