fbpx

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére

a_hokezeles_hatasa_a_szoja_0[1]
2017. augusztus 31.

A szójatermékek, mint például a szójadara és a full fat szója világviszonylatban a legfontosabb fehérjében gazdag takarmány-alapanyagoknak számítanak, hazai takarmányozásunk fehérjeszükségletének is legnagyobb részét a szója adja.

A trendi „chia mag”

chiakep300[1]
2017. február 09.

Az egészséges életmódot követők egyik slágereledele a „chia mag”.

Lesz-e elegendő hús?

hús
2016. december 13.

A népesség és az életszínvonal emelkedése egyaránt megnöveli az állati fehérje fogyasztását.

A szója betegségei 2014-ben

a_szoja_betegsegei_2014_ben_00[1]
2014. december 18.

A fehérjében gazdag takarmányszóját az elmúlt években egyre nagyobb területen termesztik hazánkban.