fbpx

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére
2017. augusztus 31.

A szójatermékek, mint például a szójadara és a full fat szója világviszonylatban a legfontosabb fehérjében gazdag takarmány-alapanyagoknak számítanak, hazai takarmányozásunk fehérjeszükségletének is legnagyobb részét a szója adja.

A trendi „chia mag”

A trendi „chia mag”
2017. február 09.

Az egészséges életmódot követők egyik slágereledele a „chia mag”.

Lesz-e elegendő hús?

Lesz-e elegendő hús?
2016. december 13.

A népesség és az életszínvonal emelkedése egyaránt megnöveli az állati fehérje fogyasztását.

A szója betegségei 2014-ben

A szója betegségei 2014-ben
2014. december 18.

A fehérjében gazdag takarmányszóját az elmúlt években egyre nagyobb területen termesztik hazánkban.

DDGS, perspektíva a fehérjepótlásban

DDGS, perspektíva a fehérjepótlásban
2014. december 15.

Világszerte foglalkoztatja a kutatókat, takarmánygyártókat és természetesen a tenyésztőket a rendkívül költséges fehérjehordozók lehetséges kiváltása, de legalább is arányuk csökkentése.

Nagy dilemma a szója

Nagy dilemma a szója
2014. november 12.

A Sumi Agro Hungary Kft. 2014. szeptember 24-én Kalocsa határában, a Terra Unió Kft. bemutató területén nagysikerű szója fajtabemutatót rendezett.