A baromfihús-fogyasztást ösztönző kampányra is szükség lenne
Az akció hozzájárulhatna ahhoz, hogy növekedjen a baromfitermékek iránti hazai kereslet.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAz akció hozzájárulhatna ahhoz, hogy növekedjen a baromfitermékek iránti hazai kereslet.
A pálinka élmény – csúcsgasztronómiai szintű italok Harcról
A selyemtől a gyógyíron át pálinka-alapanyagnak is használják világszerte
A szakemberek lelkiismerete megszólította a gazdákat a mezőgazdasági növények környezetbarát termesztésére.
Akiknek munkakörük és küldetésük a kulturált pálinkafogyasztás: Szöllősi Edit a magyar pálinkakultúráról
Az idei szakmai kiállítás innovációs díjaira több mint 150 újdonsággal pályáztak.
„Élelmiszeripari kézikönyv” című sorozatot indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), olvasható a köztestület honlapján
Magas fehérjetartalmú alternatív takarmányok a fókuszban
Az idei karácsonyi ünnepi időszak alatt nagy választékban juthatunk friss halhoz az üzletekben és a piacokon.
Az Európai Unió 27 tagállama közül Magyarország harmadik a méhsűrűséget tekintve, az EU-n belüli mézkereskedelemben pedig hazánk 40 százalékos részt birtokol.