A gasztronómia csúcsainak ostroma a magyar szürkemarha húsával
Miközben a magyar szürkemarha, mint fogalom ismét megveti a lábát a köztudatban, még mindig nem kell sokat keresgélni, hogy találjunk olyan szakembert, aki készségesen…
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreMiközben a magyar szürkemarha, mint fogalom ismét megveti a lábát a köztudatban, még mindig nem kell sokat keresgélni, hogy találjunk olyan szakembert, aki készségesen…
A helyi termékek és kezdeményezések népszerűsítésével, nagyobb összefogással „gasztronómiai forradalmat” szeretne elérni a tó partján a Balatoni Kör.
Eszterházy Pál herceg mondta a proletárdiktatúra idején bebörtönzőinek, hogy nem mondhat le a birtokainak tulajdonjogáról, mert azok nem is az övéi.
Szombaton rendezik meg az észak-alföldi térség egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényét, a 13. Nemzetközi Böllérversenyt Napkoron.
Az éttermek szinte teljes hazai élmezőnyét felvonultatja a budapesti Millenáris parkban május 30. és június 2. között a Gourmet Fesztivál, amelynek idei kiemelt témája a gulyás lesz.