A sokoldalú pálinka
18-20 °C hőmérsékleten adja ki legjobban a pálinka a gyümölcs kellemes ízét.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre18-20 °C hőmérsékleten adja ki legjobban a pálinka a gyümölcs kellemes ízét.
Az új csarnokban 35 standot alakítottak ki, hatvan asztalt helyeztek el, és kialakítottak bérelhető zárt üzleteket is.
Vásárcsarnok épül a gyulai piacon 48 millió forintból.
A magyarországi és a külföldi gyümölcs- és borpárlatok versenyét az április 19. és 21. közötti 14. Nemzetközi Kisüsti és Pálinkafesztivál keretében tartják.
Megújul a helyi piac Gyulán, a kivitelezési munkálatok hétfőn megkezdődtek, és április végén fejeződnek be.