Agrárágazat anno – Így készítik a házi savanyú káposztát (videóval)
Köztudott, hogy a savanyú káposzta nagyon egészséges, mert tele van C vitaminnal. Videónkban bemutatjuk, hogyan készítik hagyományosan ezt az ételt.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreKöztudott, hogy a savanyú káposzta nagyon egészséges, mert tele van C vitaminnal. Videónkban bemutatjuk, hogyan készítik hagyományosan ezt az ételt.
Már nem a nagy termés, a minőségi bor a cél az Alföldön. Így metszik a szőlőket a minőségi borért Soltvadkerten.
Ahogy a szüleiktől látták: így készíti a savanyú káposztát a Lasanc házaspár már 25 éve.
Már nem a minél nagyobb termés elérése a cél a soltvadkerti szőlőtermelők körében a minőségi borok előállításához.
Csak só és fűszerek, semmi adalékanyag. Így készíti a savanyú káposztát a Lasanc házaspár már 25 éve.
Ön meghatározza, mi a termesztése célja, mi pedig biztosítjuk hozzá a vetőmagot.
A termesztés célja sokféle lehet, de napraforgóink magas termésátlagára mindig számíthat.