Kulcsszó: hús
A mangalica húsa finomabb!
&Patocskai Tamás kunfehértói őstermelő elárulja, hogy miért…;
AZ ÉV AGRÁREMBERE 2017. FELDOLGOZÓ-, ÉLELMISZERIPAR
Babati Zoltán, Molnárné Kárász Rita, Németh Sándorné
Nagy fejlődés előtt az édesvízi akvakultúra
Jövőre komoly áfacsökkentést hajt végre a kormány…
Istállóhigiénia az ellést megelőző időszakban
Az állatok csak akkor tudnak genetikai képességüknek megfelelő szinten, egészségesen, és gazdaságosan termelni, ha…
Húsmarhatenyésztés, és ami mögötte van
Mihalecz Andrást és tenyészetét sokan ismerik Magyarországon és a határainkon túl is.
A gasztronómia csúcsainak ostroma a magyar szürkemarha húsával
Miközben a magyar szürkemarha, mint fogalom ismét megveti a lábát a köztudatban, még mindig nem kell sokat keresgélni, hogy találjunk olyan szakembert, aki készségesen…
Vásárcsarnok épül a gyulai piacon
Vásárcsarnok épül a gyulai piacon 48 millió forintból.
Feldman Zsolt: nőtt a hazai szarvasmarha-állomány
Nőtt a magyar szarvasmarha-állomány 2010 és 2013 között, a bővülés mögött a belső piac visszaszerzése és az ágazatot érintő támogatási rendszer áll.
Jelöletlen és tiltott módon fagyasztott húst foglalt le a Nébih
Mintegy 1,4 tonna jelöletlen, illetve tiltott módon, helyben fagyasztott húst foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.