Környezet- és takarmánybiztonsági kutatásokkal a biztonságos élelmiszer alapanyag előállításért
A biztonságos élelmiszer alapanyagok és élelmiszerek előállítása napjaink egyik kulcsfontosságú problémája.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA biztonságos élelmiszer alapanyagok és élelmiszerek előállítása napjaink egyik kulcsfontosságú problémája.
A humuszanyagok a szerves anyagok lebomlásával, majd az intermedierek humifikációjával keletkeznek, a mezőgazdaságban a pótlásukat évszázadokon keresztül szervestrágyázással oldották meg.
Nehéz feladat az átmeneti időszakban szükséges megfelelő takarmányozási és környezeti feltételek megteremtése oly módon, hogy közben a tehenek elérjék teljes genetikai potenciáljukat minimális egészségügyi problémák mellett.
Mindenki számára nyilvános, átlátható és számon kérhető lesz az erdőgazdálkodás.
Féloldalas marad az agrármarketing. Az Agrármarketing Centrum (AMC) továbbra is az agrártárca irányítása alatt marad.
Mit jelent a napenergia? Mint előző cikkünkben láthattuk, a napenergia táplálja a Földet, az életet.
A kieseritet a természet alkotta.