Tejes kérdés: normál vagy biotej?
Az organikusan előállított élelmiszerek nagyobb idő- és pénzügyi befektetést igényelnek a mezőgazdasági termelőktől.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAz organikusan előállított élelmiszerek nagyobb idő- és pénzügyi befektetést igényelnek a mezőgazdasági termelőktől.
A mezőgazdaságban generációváltásra van szükség, ez a technológia megújulásnak, vagyis a versenyképességnek a záloga.
A mezőgazdasági termelők és a nemesítők munkáját, sőt az űrkutatást is előrébb viheti az egyetemi kutatás.
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
A modern agro-biotechnológiák, a precíziós nemesítés a mezőgazdaság jövője – itthon új program indul.
Azokra a kultúrákra összpontosítanak, melyek a FAO szerint a művelés alatt álló területek több mint 50%-át teszik ki.
Itthon még nem vizsgálták így a mezőgazdaság alapvető termelőeszközét, pedig nem csak ma kéne a Földre figyelni!
A mezőgazdasági termelőknek el kell fogadni, digitalizáció és képzés, erre mutat a jövő.
A mezőgazdaság számára elengedhetetlen a termésstabilitás és biztonság – itt a lehetőség, amit a tudomány kínál.
Ezzel az innovációval a precíziós gazdálkodás a mezőgazdaság egy újabb szegmensében jelenhet meg.