Kisüsti vagy tornyos: melyik a jobb?
Azt is kérdezhetnénk: kétszer vagy egyszer lepárolt pálinkát fogyasszunk inkább?
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAzt is kérdezhetnénk: kétszer vagy egyszer lepárolt pálinkát fogyasszunk inkább?
Szupermodern, a 21. század kívánalmainak mindenben megfelelő laboratóriumot és kutatóközpontot adtak át Újpest szívében több mint 2,5 milliárd forintos beruházás keretében.
Százmillió forintos beruházás valósult meg Herceghalomban az Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet (NAIK-ÁTHK) állatházának és laboratóriumának csütörtöki átadásával.
Befejeződtek a Food Analytica „Mikrobiológiai, analitikai és biotechnológiai kutató- szolgáltató laboratórium létrehozása Gyulán” elnevezésű projektjének építési munkálatai.
Ki gondolná, egy szép piros alma vagy burgonyafőzelék elfogyasztásakor, hogy hány olyan folyamat van az élelmiszerek előállítása során, melyet a termelőknek és…
Avagy miben segíthetnek a laboratóriumi vizsgálati eredmények.
A szerzők arra a következtetésre jutottak 2,5 évnyi laboratóriumi vállalkozásban eltöltött idő után, hogy szükséges a termelő tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek részére kicsit közelebb hozni azt, hogy egy laboratóriumi mérés valójában mire terjed vagy terjedhet ki.
A mérési eredmény megvalósulásának több lépése van.
Mintavétel, mint a laboratóriumi vizsgálatok első lépése.