Kulcsszó: mikrobiológia
Tápanyag-gazdálkodási terv módosítása az AKG-szabályoknak megfelelően
Itt a téli szezon, és talán a gazdálkodók körében most van idő felkészülni az éves rohamra. Ilyenkor kimehetünk az agrárvásárokra,…
A szilázsok mikotoxin-tartalma
Az aflatoxin M1 megjelenése a tejben ugyan csak a jéghegy csúcsa, ám fontos gazdasági kárt okoz. Kevesebbet foglalkozunk azonban a szilázsban lévő zearalenon szaporodásbiológiai,…
Íme a bizonyíték a hatékonyságra!
A Magyar Talajbaktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szervezetének sörárpa-kísérletéről
Újgenerációs fertőtlenítőtechnológia a higiéniás kihívásokkal szemben a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és az állattenyésztés területén
Ágazattól függetlenül egyre nagyobb kihívást jelent a termelői oldalon előírt higiéniai feltételek megteremtése és a szigorú szabályok betartása.
Termésveszteség nélkül vízhiányos időszakban? Növelje a kukorica aszálytűrő képességét!
Az elmúlt években egyre jobban érzékeljük a klímaváltozás hatásait.
Biológiai növényvédelem: nem utópia, hanem valóság
A Biocont Kft., a magyar biológiai növényvédőszer-piac úttörője 2017-ben ünnepelte a 15. születésnapját
Magyar Talajbaktérium gyártók és forgalmazók
Aktuális cikkünkben szeretnénk összefoglalni a Magyar…
Tarló- és szármaradvány-kezelés
Érdemes maximális hatékonyságra törekedni a Geosan-technológia segítségével.
A csírázás maximalizálása
„Ami anyagot elvetettem, kikelt!” – nem is olyan régen hallottam ezt a mondatot egy kedves ismerősömtől, aki lassan harminc éve foglalkozik növénytermesztéssel itthon.