Együttes cselekvés a termőtalajokért!
Világszerte az elmúlt ötven évben 90 százalékkal csökkent a termőföld mikroorganizmus-tartalma, azaz 10 százalékra esett vissza.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreVilágszerte az elmúlt ötven évben 90 százalékkal csökkent a termőföld mikroorganizmus-tartalma, azaz 10 százalékra esett vissza.
E-mail: [email protected]
Weboldal: http://www.gwe-budafilter.com/
Telefonszám: +36-25/242-960
Haladéktalanul életbe kell léptetni egy fejlesztési koncepciót, máskülönben komoly károkat okoz a Duna mind alacsonyabb vízállása.
Nincs munkáskéz, akadozik a feldolgozás, van árudömping és olyan időjárás, amilyenben tervezni és lassan termeszteni is alig lehet.
A szerves anyag tartalom csökkenése minden esetben, amikor művelésiág-váltás történik, szinte azonnal elkezdődik (pl.: gyepből vagy erdőből szántó…
A termőtalajok minőségének gyorsuló romlása egyre inkább a figyelem középpontjába kerül. A tendencia többek között az elmúlt 5-6 évtizedben folyó…
Azt gondolnánk, hogy számos kockázati tényező ellenére a mezőgazdaság, különösen a betakarítás vonatkozásában számokból, adatokból kalkulál….
Az intézet egyik meghatározó kutatási feladata, hogyan lehet minél kevesebb egy főre jutó vízmennyiségből mind kisebb területen, minél több ember számára megtermelni az élelmiszert.
Veszélyben a magyar mezőgazdaság piaci helyzete, versenyképessége, ha a legrövidebb időn belül nem lép előre az ország az öntözés terén.
Hazánk földrajzi elhelyezkedése miatt időjárásunk nagyon változó, ezért a szárazgazdálkodásra alapozott mezőgazdasági termelés hullámzó gazdasági eredményt mutat.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.