Ingyenesen hozzáférhető az idei Pálinkakiválóságok Könyve
Hazánk imázs-építéséhez és a mértékletes fogyasztás ösztönzéséhez a Pálinkakiválóságok Könyve is hozzájárul.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreHazánk imázs-építéséhez és a mértékletes fogyasztás ösztönzéséhez a Pálinkakiválóságok Könyve is hozzájárul.
„Hogy milyen az igazi ágyaspálinka? Újszilváson ez nem vitatéma”
A kajszibarack átlagtermése évente 30-36 ezer tonna körül szokott alakulni Magyarországon, most azonban a 20 ezret sem fogja elérni. Nem kizárt, hogy…
Hazánkban egyre többen főznek pálinkát.
Azt is kérdezhetnénk: kétszer vagy egyszer lepárolt pálinkát fogyasszunk inkább?
ProWein szakvásár Düsseldorfban.
Örömmel jelenthetem, hogy a jövő évben visszatérünk Düsseldorfba
Azt is kérdezhetnénk: kétszer vagy egyszer lepárolt pálinkát fogyasszunk inkább?