Újra adómentes a pálinkafőzés, egy kis korlátozással
Ebben az évben kevesebb lesz a lekvár.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreEbben az évben kevesebb lesz a lekvár.
Bejelentési kötelezettség adóteher nélkül – így főzzük jövőre a pálinkát.
Az ország első, diplomával elismert szakirányú továbbképzésére augusztus 15-ig még lehet jelentkezni.
Több milliós kárt okozhatnak az illegális gyümölcspárlatokkal
Pálinka- és a párlatkészítéssel indul a NAK „Tanuljunk együtt!” programsorozata!
A kamara 2017-ben indította el a „Tanuljunk együtt!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket.
Hazánkban egyre többen főznek pálinkát.
A legfinomabb párlatok együtt új harmóniát eredményeznek.
Négy tarpai pálinka lett érmes a gyümölcspárlatok világversenyén, a Worls Spirits Award 2014 vetélkedőn