Hazai termelők magyar áruját várja a VakVarjú étteremcsalád
A VarjúGazda Éléskamrája Program célja, hogy növelhessék a magyar termelői beszállítók számát
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA VarjúGazda Éléskamrája Program célja, hogy növelhessék a magyar termelői beszállítók számát
A bejgli tésztája sertészsírral lesz az igazi, ha nem akarod, hogy gyorsan kiszáradjon.
Cipó, buci – ha így nevezik a kenyeret a pékségben, akkor jobb különösen körültekintőnek lenni: tényleg azt és annyiért kapja-e az ember, amiért fizetni fog a kasszánál.
Egy külföldi tulajdonú, budapesti pékséget ellenőriztek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei.