Lehalászás Akasztón: szikipontyok a karácsonyi asztalra
Indul a lehalászás Akasztón, hogy friss, eredetvédett szikiponty kerülhessen a karácsonyi asztalokra.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreIndul a lehalászás Akasztón, hogy friss, eredetvédett szikiponty kerülhessen a karácsonyi asztalokra.
Különlegesen finom húsú Akasztói Szikiponty kerülhet az ünnepi asztalokra. Íme az élénk, egészséges állomány lehalászása.
A hazai akvakultúra a mezőgazdaság minőségi bástyája, de a szintlépéshez korszerűsítés és feldolgozás kell.
Nőtt a halgazdaságok kibocsátása, de támogatás híján a külkereskedelem mínuszos, alacsonyak a fizetések…