Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzés indul a Szent István Egyetemen
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú képzés indul 2019. februárban.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú képzés indul 2019. februárban.
Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma.
A helyes időzítésen és a jól megválasztott kéntartalmú tápanyag kijuttatásán múlhat a termés minősége és a betakarított termésátlag.
Fontos tennivaló kertünk talaját feltölteni hasznos talajbaktériumokkal, így jobb minőségű termésre, a betegségekre kevésbé fogékony növényekre…
Az Ikarus erősebb gyomirtó hatást biztosít a székfű, aggófű és pipitér fajok, a ragadós galaj és a mezei acat ellen 0,3 l/ha dózisban. Ugyanakkor…
A szántóföldi növénytermesztésre a két legnagyobb hatással bíró tényező az időjárás és a talaj. A jövedelmező növénytermesztés alapja, hogy e…
Az idei tavasz érdeklődés hiányában elmaradt – mondják sokan keserédes szájízzel, de közben a mosoly nem természetes. Mint ahogyan nem volt…
A jó takarmány az eredményesség alappillére
A 2018 évi nyári-őszi talajoltási és tarlóbontási szezonban kínálunk Önnek egy exkluzív ajánlatot. Reméljük, ajánlatunk nem csak költségeket vesz le…