fbpx
▼Hirdetés

▼Hirdetés

Országos szakmai napot rendezett a szegedi Gabonakutató

Országos szakmai napot rendezett a szegedi Gabonakutató
2017. október 27.

A szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. 2017. szeptember 5-én Kiszomborban tartott fajtabemutatót, ahol a kukorica, szója, takarmánycirok mellett az utóbbi évek egy jelentős fejlesztését: a napraforgó-nemesítési eredményeiket is prezentálták.

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére
2017. augusztus 31.

A szójatermékek, mint például a szójadara és a full fat szója világviszonylatban a legfontosabb fehérjében gazdag takarmány-alapanyagoknak számítanak, hazai takarmányozásunk fehérjeszükségletének is legnagyobb részét a szója adja.

Csökkennek a lehetőségek!

Csökkennek a lehetőségek!
2017. június 28.

A tavaszi vetésű kultúráknál is egyre kevesebb a lehetőség a növények életkörülményeit befolyásolni, javítani az esélyét a magasabb termésnek, a jobb minőségnek.