Nufarmer Magazin – a szakmai kiadvány tavaszi lapszáma ingyenesen letölthető (PDF)
A Nufarmer Magazin tavaszi lapszámával hatodik évfolyamát kezdi a magazin, melynek fő témái most is az aktuális növényvédelmi teendőkhöz kapcsolódnak.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA Nufarmer Magazin tavaszi lapszámával hatodik évfolyamát kezdi a magazin, melynek fő témái most is az aktuális növényvédelmi teendőkhöz kapcsolódnak.
A pettyes- vagy foltosszárnyú muslica (Drosophila suzukii)
Az amerikai szőlőkabóca több mint ötven évvel ezelőtt, 1960-ban jelent meg Franciaországban.
Gere Attila 2008-ban úgy döntött, hogy egy hektárnyi szőlőfelületen belevág az organikus termesztésbe.
Tíz éve is van már, hogy utoljára voltam Bologna-ban, de arra jól emlékszem, hogy régebben, szinte teljes egészében az olasz alkatrészgyártók, gyári főegység beszállítók és mezőgazdasági gépgyártók uralták ezt a kiállítás.
A kiszámíthatatlan időjárás, az átalakulóban lévő fogyasztói szokások és az egyre elérhetőbb csúcstechnológiák világszerte arra ösztönzik a termelőket, hogy új, a növénytermesztési és -védelmi folyamatokat megreformáló megoldásokat keressenek.
A 90-es évek a magyar borászat nagy korszaka volt, amikor a semmitmondó nagyüzemi borászatok világából (tisztelet a kivételnek) hirtelen előbukkantak azok a pincészetek, akik a minőségi borkészítésben látták a jövőjüket.
A szőlőt számos kórokozó károsítja. A vírusok szaporítóanyaggal és vírusvektor fonálférgek közvetítésével terjednek.
A 2014-es mezőgazdasági idény sok szempontból különleges volt.
A síkságból kiemelkedő vulkanikus tanúhegy, a Somló, mikroklímájával járul hozzá a somlói fehérborok egyedülálló mineralitásához.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.