Izgalmas kísérletek
A klímaváltozáshoz adaptálható lombkezelés a szőlőtermesztésben.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA klímaváltozáshoz adaptálható lombkezelés a szőlőtermesztésben.
Mindettől függetlenül azonban mindenkinek látnia kell, hogy az élvezeti hatás részeként ez is fontos szempont.
A szőlő- és gyümölcskultúrák szervesanyagpótlása zöldtrágyázással egy új és fontos terület, amelynek kutatását a Lajtamag Kft. több mint 5 éve kezdte el.
Mára divatba jöttek a gasztronómiai vigasságok, nem győzünk választani a különféle éttermek és borozók bővülő kínálatából.
A Campagnola termékek a legjobb anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztosítsák a megbízhatóságot és a működőképességet, minden terméket magas minőségű gyártási megoldások jellemeznek.
Ma már úgy gondolom, hogy 2014 a szőlészetekben, gyümölcsösökben egy nagyon tanulságos évet idéz fel.
A magyar borászatok egyike sem minősítette kiválónak az idei termést, véleményük szerint a 2014-es év nem számít kiemelkedőnek.
Átlagos mennyiségű, de jó minőségű termést adnak az idén a villányi cabernet franc szőlőültetvények.
A tájékoztatás szerint a hagyományőrző modernizációra fókuszáló fejlesztéseknek köszönhetően Tokaj-Hegyalja Európa és a világ legrangosabb világörökségi borvidékei mellé emelkedhet.
2015 januártól egységes boros palackkal jelennek meg a szekszárdi borászatok, a tervek szerint az első évben 150 ezer üveg bor kerül forgalomba.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.