VI. Márton napi újbor ünnep
Mára divatba jöttek a gasztronómiai vigasságok, nem győzünk választani a különféle éttermek és borozók bővülő kínálatából.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreMára divatba jöttek a gasztronómiai vigasságok, nem győzünk választani a különféle éttermek és borozók bővülő kínálatából.
A Campagnola termékek a legjobb anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztosítsák a megbízhatóságot és a működőképességet, minden terméket magas minőségű gyártási megoldások jellemeznek.
Ma már úgy gondolom, hogy 2014 a szőlészetekben, gyümölcsösökben egy nagyon tanulságos évet idéz fel.
A magyar borászatok egyike sem minősítette kiválónak az idei termést, véleményük szerint a 2014-es év nem számít kiemelkedőnek.
Átlagos mennyiségű, de jó minőségű termést adnak az idén a villányi cabernet franc szőlőültetvények.
A tájékoztatás szerint a hagyományőrző modernizációra fókuszáló fejlesztéseknek köszönhetően Tokaj-Hegyalja Európa és a világ legrangosabb világörökségi borvidékei mellé emelkedhet.
2015 januártól egységes boros palackkal jelennek meg a szekszárdi borászatok, a tervek szerint az első évben 150 ezer üveg bor kerül forgalomba.
A szekszárdi az egyik leggyorsabban fejlődő magyar borvidék, kiváló nemzetközi és hazai eredményekkel.
Az esős idő ellenére a sárgamuskotályos szőlő szedésével hétfőn várhatóan megkezdődik a szüret a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken.
Néhány nap múlva már minden borvidéken megindul a szüret, a tavalyihoz hasonlóan közepes mennyiség várható, de a szőlő minősége még sokat javulhat kedvező, napsütéses időjárás esetén.