fbpx

A szürkemarhát népszerűsítik a Vajdahunyadvárban

a_szurke_marhat_nepszerusitik_a_vajdahunyadvarban_00[1]
2014. szeptember 12.

A szürke marhát és annak húsából készült termékeket igyekszik ismertté és elérhetővé tenni a Szürkemarha Vigadalom, amelyet immár harmadik alkalommal rendeznek meg péntektől a fővárosi Vajdahunyadvárban.

A Magyar Szürkemarhát Tenyésztők Egyesületének tartástechnológiája

a_magyar_szurkemarhat_tenyesztok_egyesuletenek_tartastechnologiaja_00[1]
2014. május 15.

A tenyésztőegyesület tartástechnológiai leírását Bodó Imre szerkesztette, aki a magyar szürke szarvasmarhát a 1960-as évek mélypontja óta máig tartó töretlen fejlődésében szakmailag végigkísérte, és a fajta megmentéséért végzett munka nagy részét magára vállalta.

A magyar szürkemarha húsáról

A Magyar Szurkemarha Husarol 02
2013. december 10.

Az, hogy a szürkemarha a világ (egyik) legfinomabb húsát tudja szolgáltatni, sovány vigasz azoknak a szürkemarhatenyésztőknek akik átlagáron sem tudják piacra vinni marháikat.