fbpx
▼ Hirdetés ▼
▼ Hirdetés ▼

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére

A hőkezelés hatása a szójatermékek minőségére
2017. augusztus 31.

A szójatermékek, mint például a szójadara és a full fat szója világviszonylatban a legfontosabb fehérjében gazdag takarmány-alapanyagoknak számítanak, hazai takarmányozásunk fehérjeszükségletének is legnagyobb részét a szója adja.

„Az vagy, amit megeszel”

„Az vagy, amit megeszel”
2017. augusztus 24.

Korábbi írásainkban már többféle szemszögből körbejártuk a kalcium, illetve a mésztermékek és az állattenyésztés kapcsolatát – kalciumpótlás a takarmányozásban, mésztermékek az állattartás körülményeinek javításában, istállóhigiénia, betegségek visszaszorítása, egészséges környezet.

A malacnevelés emésztőszervi kihívásai

A malacnevelés emésztőszervi kihívásai
2017. augusztus 24.

A sertéstenyésztés, -nevelés legfontosabb célja a mai gazdaságokban az egészséges, minél nagyobb számú, kiváló gyarapodási mutatókkal rendelkező malacok „előállítása”, felnevelése.