PHYLAZONIT-TECHNOLÓGIA A NAPRAFORGÓ-TERMESZTÉSBEN
A napraforgó a búza és a kukorica után a harmadik legnagyobb területen termesztett növényünk.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA napraforgó a búza és a kukorica után a harmadik legnagyobb területen termesztett növényünk.
2018-ban a szója növény került vizsgálatra a NÉBIH és a Magyar Talajbaktérium gyártók és -Forgalmazók Szakmai Szervezete közreműködésével
Fontos tennivaló kertünk talaját feltölteni hasznos talajbaktériumokkal, így jobb minőségű termésre, a betegségekre kevésbé fogékony növényekre…
Az erjedés, erjesztés kémiai folyamatát jelenti röviden. A talajoltó-készítmények előállítása fermentorokban történik. A fermentor egy zárt, saválló,…
Novemberben két nívós díjjal is jutalmazták a Phylazonit márkát,
A Magyar Talajbaktérium-gyártók és Forgalmazók Szakmai Szervezete kezdeményezésére és a NÉBIH jelentős támogatásával 2016-ban összehasonlító kisparcellás kísérletet állítottak be Pécs mellett.
A Földművelési Minisztérium és a Magyar Talajbaktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szervezetének szervezésében 2017. június 21-én szakmai kerekasztal-beszélgetést tartottak hazánk termőtalajainak állapotáról és védelméről, minőségük megőrzéséről.
A talajművelés sikere az időzítésen, az agrotechnikai eljárásokon és a megfelelő talajéleten múlik.
A szalmaeladás gazdaságtalan és környezetkárosító!
Szívügyünk a termőföld! – erősítette meg elkötelezettségük mottóját a csodálatos eszköz gyártója a rangos elismerés után.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.