PoultryStar® – Hogyan növeljük a probiotikumok hatásfokát?
A FAO nemrégiben kiadott egy jelentést a takarmányozásban használt probiotikumok előállításáról, hatásáról és szabályozásáról („Probiotikumok az állati takarmányozásban” címmel).
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA FAO nemrégiben kiadott egy jelentést a takarmányozásban használt probiotikumok előállításáról, hatásáról és szabályozásáról („Probiotikumok az állati takarmányozásban” címmel).
Az elmúlt évek során a repce termesztés intenzitásának fokozódásával egyre nagyobb szerephez jut a termesztés technológiában az őszi időszak.
Az elmúlt évek során folyamatosan az okszerű, tudatos tápanyag-gazdálkodás fontosságát képviseltük a munkánk során.
Precíziós gazdálkodás. Ez ma egy jól ismert, jól csengő hívószó a mezőgazdaság szereplői számára.
Évről-évre, az aratás idején a két fontos dologgal néz szembe a gazdálkodó.
„…nem változott semmi. Csak most növényt takarmányozok”
– Jelenleg két gazdasági részlegen, összesen 650 hektáron tevékenykedünk, egyik a Czina György családi gazdaság, másik pedig a Czinagró Kft., utóbbiban leginkább almatermesztéssel foglalkozunk.
A természetből származó gyógyfüveket, olajokat, magokat ősidők óta használja az emberiség gyógyításra.
A növénytársítás lényege az olyan elrendezés, amelyikben valamennyi növény mind a tápanyagfelvétel, mind a tér- és tenyészidőigény, mind a kellő időpontban való betakaríthatóság szempontjából a neki megfelelő szomszédságba kerül, és hasznos társai lesznek a szomszédos növénykultúrának.
A kukoricaszilázs-készítés elsődleges célja, hogy egész évben jó minőségű és magas beltartalmú tömegtakarmányt tudjunk etetni az állatokkal.