Környezettudatos, fenntartható termelés: szalmából élelmiszert!
A mezőgazdaságban komoly érték a szalma – a Bio-Fungi Kft. egészséges élelmiszert termeszt a felvásárolt alapanyaggal!
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA mezőgazdaságban komoly érték a szalma – a Bio-Fungi Kft. egészséges élelmiszert termeszt a felvásárolt alapanyaggal!
A harmonikus tápanyagellátás, azaz a tápanyagok egymáshoz viszonyított aránya meghatározó a tápanyag-utánpótlásban.
A mezőgazdasági díj állattenyésztés kategóriájában egy halas vállalkozó vitte el az elismerést.
A mezőgazdasági díj agrárinnováció kategóriájának győztese a püspökladányi főállatorvos.
A vega táplálkozással több egészséges növényi alapú élelmiszerhez jutunk, de ügyelni kell a hiánybetegségek elkerülésére.
Felértékelődött az élelmiszerek tartóssága.
Mintegy 20 hazai szervezet és vállalat több mint 70 önkéntes vállalást téve csatlakozott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) egészséges táplálkozást előmozdító felhívásához.
Elindult a „Vetőmagtól a terített asztalig…” program.
Az emberi és állati lét egyik legfontosabb feltétele, a levegőn kívül, a táplálék (benne a víz!), amit naponta fel kell venni.