Néhány zöldségtermék hűtvetárolása, árukezelése a tavaszi időszakban
A tavaszi, késő tavaszi időszakban hajtatás és szabadföldi termesztés révén friss, nyers állapotban értékesített vagy ipari feldolgozásra szánt korai zöldségfélék…
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA tavaszi, késő tavaszi időszakban hajtatás és szabadföldi termesztés révén friss, nyers állapotban értékesített vagy ipari feldolgozásra szánt korai zöldségfélék…
Mind több kiskereskedelmi társaság vevőcsalogatónak használja a zöldséges és gyümölcspulti kínálatát.
A termények biztonságos tárolását a szárítás mellett vagy helyett megoldhatjuk szerves savas tartósítással és hangyasav alapú készítmény segítségével történő,irányított erjesztéssel egyaránt.
Az elmúlt tíz évben a legnagyobb mértékben támogatott pályázatok gépvásárlásra irányultak.