Kulcsszó: technológia
Állományszárítás és kipergéscsökkentés
Nappal a napfény és a hőmérséklet-emelkedés hatására a repce párologtat, ami a sejtek vízvesztését és a becők száradását, térfogatuk csökkenését eredményezi.
Új technológiák helyes üzemi teszteléséről
Az átalakuló mezőgazdasági gyakorlatban egyre fontosabb lesz az új technológiák üzemi tesztelése.
Így fest a modern almatermesztés
Piacképes, stabil, ellenálló és egészséges gyümölcstermés Arysta-technológiákkal.
Széleskörű segítséget nyújt a Cimbria magfeldolgozó-technológia
Élménybeszámoló a II. Élelmiszer- és Takarmányipari Szimpóziumról.
Termésbiztonság és -minőség szójában, huminsavas növénykondicionálással és növénytáplálással
Napjainkban a különböző összetételű növénykondicionáló termékek, technológiák használata a jövedelmező gazdálkodás része.
A Sumi Agro termékeivel a sikeres almatermesztésért
A 2018-as esztendő a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyümölcstermesztőknek jelentős jövedelemcsökkenést eredményezett az előző évhez képest.
Az erős növény jó befektetés!
Az erős növény ősidők óta jó befektetés, a gyenge viszont ráfizetés, anyagi kár, bosszúság a gazdának. Ki mint vet, úgy arat. Ez nem változott évszázadok alatt sem.
Innováció a szemenként vető gépeknél
A tavaszi vetésű, széles sortávolságú növények – kukorica, napraforgó, cukorrépa, szántóföldi zöldségfélék – apró magvainak vetésére szemenkénti vetőgépeket alkalmaznak
BactoFil® + KITEStart® – technológia, amelytől a kukorica csőre tölt!
Az AGRO.bio az elmúlt években a Demo Farm Projekt keretein belül és több termelő partnerénél is vizsgálta technológiáinak teljesítményét üzemi körülmények között.