Talajbaktériumok – XXI. századi technológia a baktériumszaporításban
Az erjedés, erjesztés kémiai folyamatát jelenti röviden. A talajoltó-készítmények előállítása fermentorokban történik. A fermentor egy zárt, saválló,…
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAz erjedés, erjesztés kémiai folyamatát jelenti röviden. A talajoltó-készítmények előállítása fermentorokban történik. A fermentor egy zárt, saválló,…
A repce az egyik legköltségesebb, viszont a legkorábban bevételt hozó növényünk, de számos növényvédelmi beavatkozást igényel. Mivel a magas…
Szántóföldi növényeink hozamának – kiemelten a hibridkalászosok termőképességének – maximális kihasználása érdekében nagy jelentőségük van az őszi.
Van egy mondás, miszerint a XX. század a technológia évszázada volt. A XXI. század pedig az információ évszázada.
Ennek megválaszolására tettünk kísérletet, amikor is hat különböző zónalehatárolási, mintavételezési és vizsgálati technológiát hasonlítottunk össze…
Az ökogazdálkodás támogatására a cég termékportfóliójában egy öko- vagy biosarkot hozott létre. A biogazdálkodásban eddig is megvoltak náluk ezek a…
A Focus TD vetőgép felépítésében annyiban különbözik a Pronto DC vetőgéptől, hogy a Pronto-ban ismert rövidtárcsa helyett, egy kapa mezőt találunk….
A BASF szekszárdi szakmai napján a szántóföldi bemutatók mellett fontos szerepet kaptak a videofilmes prezentációk, amelyek révén teljes képet…
A repcetermesztés sikerét a rovaroktól való védelem mellett a gyomirtás határozza meg. A fiatal repcét elnyomhatják gyomnövényei, ennek következtében…
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.