Franciaországi tanulmányút sajtkészítők számára
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett franciaországi tanulmányúton 12 magyar kecsketej- és juhtejtermelő, illetve feldolgozó vett részt.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett franciaországi tanulmányúton 12 magyar kecsketej- és juhtejtermelő, illetve feldolgozó vett részt.
Nincs munkáskéz, akadozik a feldolgozás, van árudömping és olyan időjárás, amilyenben tervezni és lassan termeszteni is alig lehet.
Szaktudás, modern technológia és mérethatékonyság: e három tényező határozhatja meg a hazai agrárium fejlődésének jövőbeli irányát és lendületét.
A gyár hosszú, több mint 105 éves története során folyamatosan kapacitását és termékpalettáját tekintve egyaránt bővült. Az osztrák Agrana és az…
Napjainkban sokat és sok helyről halljuk: adat, big bata, adatvizualizáció, SQL adatbázis, sávszélesség és ehhez hasonló, szokatlan, néha nehezen értelmezhető kifejezéseket
A nagy sikerű baromfi (Mórahalom, május 9.), szarvasmarha (Gárdony, május 23.) szakmai napok után, október 11-én Gárdonyban, a Nautis Hotelben rendezte meg az UBM a Sertés Szakmai Napot.
Hazánk az Európai Bizottságnál a termelési támogatás kiterjesztését kezdeményezte kivi- és fügetermesztésre.
Egy egész környékről járnak Tamáshoz a biotermékre vágyók
70 éve még évente csaknem 3 millió tonna krumplit termelt Magyarország.
Stuttgartban rendezik meg a hagyományos nemzetközi szakvásárt, amely a bor-, gyümölcslé- és likőrágazat egyik legnagyobb technológiai, fejlesztési seregszemléje