Kihívások a növénytermesztők előtt az elkövetkező hónapokban
Érdemes a hazai fejlesztésű és gyártású növénykondicionáló anyagot, a Flavo Plantot alkalmazni.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreÉrdemes a hazai fejlesztésű és gyártású növénykondicionáló anyagot, a Flavo Plantot alkalmazni.
Íme az AGRO.bio Hungary Kft. komplex mikrobiológiai technológiája.
A termőtalaj, mint az olaj, jelentősen fogytában van. Kezünkben a lehetőség még most, hogy ezt a folyamatot visszafordítsuk. Tegyünk a Földünkért!
A talaj szerkezetét és minőségét javító, a termőterület értékét növelő nyersanyagként kell tekintenünk a tarlómaradványokra.
Hollandiai gyárlátogatásra és workshopra szóló meghívást kaptunk múlt év végén a Zuidberg gyár magyarországi képviselőjétől, a Deraland Kft.-től
Fontos komplex egészként tekinteni a tápanyag-utánpótlásra.
A Földművelési Minisztérium és a Magyar Talajbaktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szervezetének szervezésében 2017. június 21-én szakmai kerekasztal-beszélgetést tartottak hazánk termőtalajainak állapotáról és védelméről, minőségük megőrzéséről.
Hatalmas a baj: mire ezt cikket végigolvassa, 40 hektár termőtalaj pusztul/tűnik el a bolygón
A globális felmelegedés káros hatásai a Kárpát-medence termőtalaját is veszélyeztetik, ennek ellensúlyozására komplex talajművelési rendszert dolgozott ki a gödöllői Szent István Egyetem.
Teremjen Több Talaj (3T) elnevezéssel országos programot indít január elsejétől az AGRO.bio Kft.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.