állattenyésztés

Eredményes gazdálkodást, hatékonyságot kizárólag jó minőségű takarmányokkal lehet csak elérni.
A NOACK élenjár magas színvonal támogatásában.
Precíziós gazdálkodásra, tudásalapú technológiára fókuszál a Talentis Agro.
20 hektáron 50-60 ezer látogató 25 országból!
Az idei, 29. OMÉK fókuszában az élelmiszeripar, az innováció és a digitalizáció áll.
Csehország egyre fontosabb kereskedelmi partnere Magyarország, amit jelez az is, hogy évről-évre mind több hazai vállalat jelenik meg a brnói vásárokon.
A hazai agrárium legjelentősebb szakmai kiállításán, az AgrárgépShown az AXIÁL Kft. hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóján vettünk részt, ahol a bajai központú vállalat ügyvezetői az elmúlt időszak sikereiről és a jövő évi várakozásaikról számoltak be.
A kukoricatermés 10 százalékkal haladta meg az előző évit, s ára 7 százalékkal emelkedett
A mezőgazdaság volumene 2018-ban is növekedett: a növénytermesztés kibocsátása 2,6, az állattenyésztés pedig 5,7 százalékkal múlta felül a megelőző évit
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
A szántóföldi növénytermesztés, a szőlő- és gyümölcstermesztés, a zöldségtermesztés és az állattenyésztés fejlődési lehetőségei és a jelen kihívásaira adható válaszok a két napos konferencián.
Szavazzon január 20-ig kedvencére a 10 kategóriában meghirdetett Év Agrárembere pályázaton.
Csak a munkaerőhiány áll a nemesapáti kecsketenyészet kibontakozásának útjában
Az AgroStratéga 2018-ban már hetedik alkalommal indította útjára azt a kutatást, melynek célja a döntéshozatal megkönnyítése.
Elnökválasztó küldöttközgyűlést tartott a Magyar Állattenyésztők Szövetsége, ahol új vezetőjének Zászlós Tibort választották, adta hírül a MÁSZ.
2018. november 1-től valamennyi EU-s tagállamban alkalmazni kell a hatályos állattenyésztési rendeletet
A tejágazatban is a legfontosabb cél a versenyképesség növelése, ezért a tárca több intézkedéssel is segíti a tejelő tehéntartással foglalkozókat, mondta Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztériumban megrendezett tejágazati fórumon.
Jelentősen nőtt a szója termőterülete és ezzel párhuzamosan a betakarított szójabab mennyisége is az utóbbi években. Magyarország célja a kedvező...
A talajok szervesanyag-tartalma alapvetően talajtípusonként változó, mennyisége, minősége, különösen a pótlás kérdése sok esetben nehezen...