megoldás

Alkalmazzunk olyan technológiákat, ami környezetvédelmi szempontból is megállja a helyét!
Tárolósátraink tökéletesen testre- (üzemre) szabhatók, ha a szükség úgy hozza, akár át is telepíthetők, gyakorlatilag akárhányszor.
Van egy javaslatunk: védekezzen a talajsavanyodás ellen!
A Syngenta totális gyomirtó szere, a Medallon Premium a tarlókezelés hatékony eszköze; akár a parlagfűmentesítés költségkímélő megoldása is lehet.
Az Agrivi-t már a világ 150 országában használják megelégedéssel.
A hatékonyságnövelés egyik eszközét ma egyesek az ammónium-ion nitrát-ionná alakulásának gátlásában látják.
Az agrártermékek szállítása mindig kiemelt kihívás elé állítja a vállalatokat.
A Macrophomina phaseolina a világon szinte mindenhol előforduló, rendkívül polifág gomba: több mint 500 növényfajt károsít, nagy jelentősége van a trópusi és szubtrópusi területeken is
A mezőgazdasági traktor munkavégzése során vonóerőt fejt ki. Egy adott traktor esetében - bizonyos határok között - lehetőség van a vonóerő növelésére, a teljesítőképesség maximalizálására és a hajtóanyag-fogyasztás minimalizálására
Manapság sok gyártó-forgalmazó a precíziós mezőgazdaság hívószavával próbálja Önöket, termelőket magához csábítani. Mindenki csodákat ígér, ha az általuk kínált eszközöket vásárolja meg valaki.
Talajainkat a savanyító tényezők, savanyító hatások folyamatosan érik, napjainkban még intenzívebben, mint akár a közelmúltban is
Az elmúlt 4 évben Európán belül és hazánkban is fokozatosan nőtt a napraforgó vetésterülete
2019-ben sem lesz egyszerű dolguk a hazai kukorica- és napraforgó-termesztőknek
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) együttműködési megállapodást írt alá...
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
Várják azon a startupok, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint pályakezdők jelentkezését, akik új lendületet vinnének a hazai agrárszektor működésébe.
Schwéger György 1986 óta foglalkozik baromfineveléssel Pénzesgyőr melletti brojlertelepén. A falu szélén jelenleg egy kétszintes épületben neveli a szárnyasokat
Prémium kategóriás gépekkel teljes körű megoldást adunk a magok, valamint egyes ipari anyagok feldolgozása, osztályozása, szállítása, tárolása során.
Kezeld úgy a takarónövényeidet, mint a haszonnövényeidet