Építőipar

Gyakran okoz bosszúságot a gazdálkodóknak, hogy egy néhány éve vásárolt acélszerkezeten megjelennek az első rozsdafoltok.
Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma, amely gyors, precíz, és költséghatékony építkezést eredményez.
Építkezésbe fogni komoly, felelősségteljes döntés – nem kevés pénzről van szó, és nagyon nem mindegy, hogy milyen lesz az elkészült acélcsarnok.
Építkezésbe fogni komoly, felelősségteljes döntés, amely alapos megfontolást és felkészülést igényel.
Egy székesfehérvári családi ház kivitelezése kapcsán mutatjuk be SMARTwall S C2 termékünket.
A közelmúltban készült el a képeken látható födém hőszigetelése néhány ezer m2 felületen egy miskolci társasház teremgarázsában.
Szeptemberi hírlevelünkben a nyáregyházi Napsugár óvoda, az „öko-ovifalu” felújításában játszott szerepünket...
A tűzihorganyzást követően az acélszerkezet teljes....
Miért is fontos ez?
A szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyar Luby-kastély műemlék kastélymúzeuma...
Knauf Insulation: önfinanszírozó is lehet a családi házak hőszigetelése
Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be- és kitárolási technológiával, szellőzők és hőmérők széles választékával rendelhetők.
A Knauf Insulation többféle megoldást kínál a fűtetlen terek mennyezetének (alulról hűlő födémek) szigetelésére.
Ma már kisebb és közepes magánvállalkozások beruházási tervei esetén sem számít luxusnak, és a mezőgazdaságban is egyre elterjedtebb a modern és tartós acélszerkezetű csarnok használata. Legyen szó baromfitartó és -nevelő létesítményről, sertéstenyészetről vagy tehenészetről, az egyes üzemek jellegzetességeit figyelembe vevő szerkezetek állnak rendelkezésre, amelyet hozzáértő mérnökök szabnak a megrendelői igényre.
A HeraklithAgro rendszer elemei: · HeraklithAgro fagyapot lapok (2000x600x25mm). · KnaufInsulation ásványgyapot hőszigetelés (pl. MPN Plus 037, Mineral Plus 039).
Közép-Európában bővül és terjeszkedik tovább a svéd építőipari vállalat
A mezőgazdaságban nagyon nagy értékekkel dolgozunk terményben, állatállományban, gépekben. Ezeket az értékeket a telephelyi épületekben helyezzük el, és sok különböző jellegű veszélynek vannak kitéve. Ilyen például, amikor idegenek illetéktelen behatolással eltulajdonítanak terményt, állatot, üzemanyagot vagy más értéket. Megesik, hogy a saját dolgozók sem mindig erkölcsösek, egyes idénymunkások még annyira sem, s az is megeshet, hogy szervezetten követnek el lopásokat. A károk közé sorolandók az időjárás és más előre nem látható esemény által okozott veszteségek.
magtárak, terménytárolók, szóródóanyag-tárolás, mezőgazdasági sík gabonatárolók, állattartási épületek, lovardák, sportpályák lefedése, burgonyatárolók, raktárak, géptárolók.
Az ÁBER DELUX folyamatos terményszárító már nyolcadik éve az egyik legnépszerűbb szárító a kis- és közepes gazdaságok körében.