Így készül a Gyulai kolbász
2019.01.11
Előző
A mangalica húsa finomabb!Következő
Az ország legjobb mezőgépészeiKapcsolódó hírek
-
Tudatos vásárlók a magyarok?
Hiába vonzó, de a gyakorlatban drágább, vagy több időt vesz igénybe a tudatos vásárlói magatartás.
-
Szemescirokból ötször ennyit is elkapkodna a piac
A takarmánygyártás és a nemzetközi piac csak a termelőkre vár.
-
Egyre többen keresik a magyar élelmiszert belföldön
Egyre többen keresik belföldön a magyar élelmiszert, amit az is mutat, hogy több mint hárommillió fogyasztó csak magyar élelmiszert hajlandó vásárolni.
-
Csúcson az index: 3 hónapja nőnek az árak
Úgy nőnek az élelmiszerárak, mint a termés- és piaciigény-becslések. Mi lesz ebből?
-
Sorra nyitják kapuikat a piacok!
A piacoknak most még nagyobb a szerepük a helyi termékértékesítésben, mint valaha.