Így készül a Gyulai kolbász
2019.01.11
Előző
A mangalica húsa finomabb!Következő
Az ország legjobb mezőgépészeiKapcsolódó hírek
-
Le a multival! Hazafias agrár- és élelmiszeripart akar Lázár
Mezőgazdaság: nagy esélyt jelentene, ha magunk dolgoznánk fel és árulnánk a hazai gazdák terményeit.
-
Több mint 70 vállalást tettek az élelmiszer-feldolgozók az egészséges táplálkozásért
Mintegy 20 hazai szervezet és vállalat több mint 70 önkéntes vállalást téve csatlakozott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) egészséges táplálkozást előmozdító felhívásához.
-
Lisztérzékenység, a rejtőzködő betegség
A búza, a búzalisztből készített élelmiszerek képezik az európai ember étrendjének alapját. Száz emberből kettőnek viszont ez az alapélelmiszer életveszélyes méreg.
-
Közösen lép fel a feketegazdaság ellen a NAV és a NAK
A NAV közös munkacsoport felállításáról döntött a NAK ügyvezető elnöksége az áfacsalások megfékezése és a tisztességes piaci magatartás erősítése érdekében.
-
Bayer – kicsit más szemszögből
Németországban és Hollandiában ismerkedtünk a Bayer szerteágazó tevékenységével