Így készül a Gyulai kolbász
2019.01.11
Előző
A mangalica húsa finomabb!Következő
Az ország legjobb mezőgépészeiKapcsolódó hírek
-
Indul a szilvaszezon: nagyon keveset fogyasztunk belőle!
A kutatók szerint a szilva igazi szupergyümölcs!
-
A közétkeztetés minőségének javulása mindannyiunk érdeke
A közétkeztetésben jó minőségű, hazai és helyi alapanyagokat kell felhasználni, és a szolgáltató kiválasztásánál, a beszerzéseknél nem csupán a gazdaságossági szempontokra kell tekintettel lenni.
-
Az Intersnack csoport tíz százalékkal több magyar fűszerpaprikát vásárol az idén
A sós snackeket gyártó Intersnack csoport az idén 210 tonna magyar fűszerpaprikát vásárol 260 millió forint értékben, 10 százalékkal többet, mint tavaly.
-
A brazil csirke fékezhetetlen, a muszlim piacon is tarol
A világ topexportőre a muszlimoknál is elsőszámú beszállító.
-
Több mint 70 vállalást tettek az élelmiszer-feldolgozók az egészséges táplálkozásért
Mintegy 20 hazai szervezet és vállalat több mint 70 önkéntes vállalást téve csatlakozott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) egészséges táplálkozást előmozdító felhívásához.