Így készül a Gyulai kolbász
Előző
A mangalica húsa finomabb!Következő
Az ország legjobb mezőgépészeiKapcsolódó hírek
-
Megkezdték a Vitaricum védjeggyel jelölt zöldség és gyümölcs forgalmazását
Megkezdték a Vitaricum védjeggyel jelölt minőségi magyar zöldség és gyümölcs árusítását, elsőként a CBA Kereskedelmi Kft.
-
Kiemelten ellenőrzik a hatóságok a szezonális zöldségek és gyümölcsök árusítását
Kiemelten ellenőrzik a hatóságok a szezonális zöldségek és gyümölcsök árusítását
-
Oltalom alatt álló földrajzi jelzés lett a szentesi paprika
Oltalom alatt álló földrajzi jelzéssé (OFJ) nyilvánította pénteken az Európai Bizottság a szentesi paprika termékelnevezést.
-
A növényegészségügyi regisztráció aktuális feladatai
Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény, valamint a többször módosított 7/2001. (I.17.) FVM rendelet tartalmazza a növény-egészségügyi feladatok végrehajtásának részletes szabályait.
-
Egyre kevesebb üdítő és gyümölcslé fogy Magyarországon
Egyre kevesebb üdítőt és gyümölcslevet vásárolnak Magyarországon, az éves szinten 170 milliárd forint termelési értéket előállító gyártók tavaly 8 százalékkal kevesebb terméket adtak el a magyar piacon, mint az előző évben.