Megkezdődött a szabadföldi ipari paradicsom betakarítása. A kombájnok Szarvas környékén 19 ezer tonnát szednek le 40 nap alatt. Az Univer kecskeméti gyárában magyar ketchup lesz belőle. Videónkban bemutatjuk a betakarítás menetét.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreMegkezdődött a szabadföldi ipari paradicsom betakarítása. A kombájnok Szarvas környékén 19 ezer tonnát szednek le 40 nap alatt. Az Univer kecskeméti gyárában magyar ketchup lesz belőle. Videónkban bemutatjuk a betakarítás menetét.
Előző
Lázár Vilmos: mindent beleadunk, hogy újra történelmet írjunkKövetkező
ERMO mélylazító, ami mindent kibírA videó-technikában az elmúlt néhány évben nagy áttörés történt.
Május elsején megszűnik a külföldiek földvásárlási moratóriuma, és életbe lép az új földtörvény, amely a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról rendelkezik.
Mára igen széles választék áll a gazdák rendelkezésére a bálaszállítás korszerű és biztonságos technikai hátterének biztosítására.
A három tápelem közül a kén élettani szerepével és a kéntrágyázás problematikájával az elmúlt 15 évben egyre többet foglalkoznak a szakemberek, ezen…
November végéig 262 milliárd forint előleget fizettek ki a mezőgazdasági termelőknek.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.