Fekete Zsóka Az Év Állattenyésztője – a mangalica szerelmese
A biotakarmány és a szabad tartás minőséget ad a mangalica húsának. Fekete Zsóka így vált Az Év Állattenyésztőjévé!
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreA biotakarmány és a szabad tartás minőséget ad a mangalica húsának. Fekete Zsóka így vált Az Év Állattenyésztőjévé!
Ahol az állatok természetes környezetben fejlődnek: fenntartható legeltetés és stresszmentes állattartás Lendvadedesen
Fekete Zsóka 2012-ben kezdte a mangalicatenyésztés és ma már 80 anyakocát tart. Így vált Az Év Állattenyésztőjévé!
Miért jobb a szabadon nevelt, stresszmentes marha húsa? Ridegtartás és regeneratív legeltetés Lendvadedesen.
Tíz előadó, számos új megoldás a sikeres termelésért: RWA szakmai nap gazdálkodóknak Kiskunhalason.
Tíz előadó, számos új megoldás a sikeres termelésért: RWA szakmai nap gazdálkodóknak Kiskunhalason.
Hogyan tehetünk a talajainkért többet, akár már ma? Új utak a regeneratív gazdálkodásban a 8. Talajélet Konferencián.
Gyógyhatású gombák a természetből: Gyöngyösi Sándor biogomba termesztő a ganoderma után a süngombával készít termékeket.
1,8 milliárd rovarlárva csúcsidőszakban egyszerre a most átadott, takarmánycélú rovarfehérje-gyártó üzemben, Üllőn.
A különlegesen finom húsú Akasztói Szikiponty szaporításának titkát mutatja be cikkünk és videónk.