Hazai sajttal készül feltölteni a boltok polcait az import helyett a szekszárdi sajtgyár.
Kristóf Imre
Aki juhtenyésztésbe kezd nagyon elszántnak kell lennie – vallja Holló Mátyás uszódi juhtenyésztő.
Soltvadkerti Ezerjó: üdv. a védett eredetű borok között.
Különleges szürkemarha-borjak születtek a Hortobágyon.
Sok kárt okoznak a patkányok és betegségeket is terjeszthetnek. Radócz Tamás vadászgörénnyel és a kutyáival fogja meg a kártevőket.
A boldog állatok meghálálják a szeretetet: a Szabó-Galiba család így készít egészséges termékeket kecsketejből.
Magyar datolyaszilva! Bodán termelik a mézédes, egzotikus gyümölcsöt.
A világ legédesebb csemegekukoricáját hazánkban termeli a Bonduelle. Megnéztük, hogy kerülnek a kukoricaszemek a dobozokba.
Közös koccintással a magyar borért! A városligeti Vajdahunyadvárában várják a borszerető közönséget augusztus 29-én.
Sikerült a járványt megállítani! Közel 10 milliárd Ft-ot már kifizettek a madárinfluenza miatt leölt állatok kártalanításáért.
2,3 milliárd Ft-os beruházással új baromfitelepet adtak át Hernádon. A Bro-Ker-Bét Kft. 30%-kal tudta növelni a termelését.
Új géppel csomagolják hamarosan a panírozott pulykahúst. A Gallicoop Zrt-nél, naperőművet is építenek állami támogatással.
Emberek éltek-haltak érte, most ismét keresik. A gyógygombák királynőjének termesztőjét kérdeztük a hatásáról.
Nemcsak a profit számít. Az igényes, szép birtokon termelt áru bizonyosan jó is: Magyarország Legszebb Birtokai ilyenek.
Könnyen eladhatatlan lesz a tenyészállat, ha nem figyel a juhász: DNS vizsgálat dönt az apaállatról.
A biobodza-termesztésben, és az öntözés kiépítésében bízik a Bagi család.
Keresik a gabonát, felmehet az ára az aszály miatt: a GOSZ elnöke ad tanácsot interjúnkban a gazdáknak.
Milliós támogatásokkal ösztönzi a kormány az erdőtelepítéseket. Megéri most fákat ültetni – mondja az agrárminiszter.
Nem kell adót fizetni, és a támogatásaik is nőni fognak! – Interjúnk Nagy István agrárminiszterrel a méhészek megsegítéséről.
Nagy István agrárminiszter: küzdünk a járványok ellen!
Sütve, főzve, de nyersen is kiváló: ezért érdemes spárgát enni!