fbpx

ARGOS FEED GROUP Zrt.

Cím: Arany János u. 33.
Telefonszám: +36-70/940-0437

Kimagasló hozam és vitalitás

Kivételes munkatársainkra roppant büszkék vagyunk. Cégünk készségek, tudás, szorgalom és ötletek gyűjtőhelye.

Törekszünk az innovációra és az új technológiák és kutatási eredmények adta lehetőségek kiaknázására. Elsődlegesen partnereink tapasztalatai, kívánságai alapján fejlesztjük termékeinket, hogy mindig a lehető legjobb minőség kapcsolódjon cégünk nevéhez!

Az általunk forgalmazott termékek fejlesztése a kilencvenes évek második felében indult el. 1998-ban az akkori Kabai Cukorgyár Rt MelaFeed divíziója már számos tejtermelő gazdaságot látott el MelaFer-rel. A 2001 és 2006 között a jelenleg is aktív csapattagok már az Eastern Sugar csoport (melynek egyik tagja a kabai gyár volt) érdekeltségeinek többi országában is, vagyis Szlovákiában és Csehországban is felfuttatták a MelaFeed üzletágat. 2006-ban az Eastern Sugar bejelentette érdekeltségeinek megszüntetését.

Az Argos vette át a folyékony takarmányok, melasz alapú, glicerin és magas (és rendkívül értékes) fehérjetartalmú kiegészítők gyártását és forgalmazását, főleg kérődző állatokat tartó gazdaságok és takarmány feldolgozóipari cégek, takarmánygyártók számára.

A növekvő piaci igények szükségessé tették a működés fejlesztését és tőkeerős, a világpiacon is elismert, meghatározó partner (UNITED MOLASSES)  – mint főrészvényes – bevonását.

Ez volt az átmeneti folyamat az 1998-ban indított Kabai Cukorgyár Melafeed divíziója tevékenységégének a jelenleg működő Argos Feed Group Zrt-be történő integrálásának. Az Argos Feed Group Zrt. tulajdonosai tehát: külföldi többségi tulajdonos és hazai kisebbségi tulajdonos, egy magyar családi vállalkozás.

Cégünk így bátran elmondhatja magáról, hogy rendelkezik az eredeti szervezet több mint két évtizedes tapasztalataival és fejlesztéseinek eredményeivel.