fbpx

MALAGROW Kft.

Cím: Újszászi út 38
Telefonszám: +36-56/411-404

Minőség, a szakértelem és a megbízhatóság mentén

A Malagrow Kft. 17 évvel ezelőtt indult családi vállalkozásként, innen nőtte ki magát egy mára több mint 30 főt foglalkoztató vállalattá. A céget Malatinszki György kezdte el építeni, majd testvérei, ahogy befejezték tanulmányaikat, csatlakoztak a vállalkozáshoz, amit a mai napig a három fiútestvér vezet. A folyamatos és dinamikus növekedés ellenére is igyekeznek megtartani a vállalat bensőséges, családias hangulatát és eszméit, s ez az egyik olyan nagy erőssége a Malagrow Kft.-nek, melynek köszönhetően több olyan kollégát is magáénak tudhat, akik már több mint 10 éve dolgoznak itt.

Kezdetekben a kertészeti kultúrákkal foglalkozó termelők jelentették a Malagrow Kft. fő célcsoportját, elsősorban számukra kínált a vállalat háttéripari és tápanyag-utánpótlási megoldásokat és a termesztés biztonságát fokozó készítményeket. Mára ez a kör kibővült és gyakorlatilag a növénytermesztés minden ágazata számára széles termékportfólióval rendelkezik a vállalat, a kertészeti termesztés területén pedig megerősítette piacvezető szerepét.

A cég működése három alappillére épül a kezdetektől fogva: a minőségre, a szakértelemre és a megbízhatóságra.

A Malagrow Kft. mindig gondosan ügyelt arra, hogy a lehető legjobb minőségű készítményeket biztosító partnereket találja meg együttműködéseihez, így garantálva a termékek kiemelkedően magas színvonalát. Legjelentősebb üzleti partnere a biostimulátorok területén világelső olasz Valagro, mely folyamatosan jelentős szakmai, emberi és anyagi erőforrásokat összpontosít évről-évre kutató-fejlesztő tevékenységére annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból a lehető leghatékonyabb készítményeket tudja előállítani. A biostimulátorok népszerűségének növekedésével együtt ez a piac is elkezdett bővülni: egyre több olyan cég jelent meg és lép be a piacra még a mai napig, akik hasonló jellegű termékeket kínálnak a termelők számára. Számos olyan készítmény is kapható azonban, ami valós hatással sajnos nem rendelkezik, hatása tudományosan nem bizonyított.