fbpx

35 éve a fémmegmunkálásban

Írta: Szerkesztőség - 2011 január 25.

Üdvözlöm, Ádám Kálmán vagyok.

 

Vállalkozásom a kezdetek óta érdekelt az állattartó berendezések gyártásában, ezen belül is a sertéstartás technológiában, ezért piaci pozíciónkat is úgy választottuk meg, hogy kapacitásunk 20-30 %-át minden évben a tartástechnológiai berendezések gyártása kötötte le.

Többségében meglévő állattartó épületekbe terveztünk tartástechnológiai berendezéseket (egyedi kocaállásokat, fiaztatókat, utónevelőket stb.), valamint ezeket a berendezéseket legyártottuk, majd a helyszínen felszereltük. Igény szerint az automata etetőrendszer kiépítésében is részt vettünk.

Az igények növekedésének következtében berendezéseinket modernebb változatban jelenítettük meg. Az addig alkalmazott fém taposórácsokat műanyag taposórácsokkal váltottuk ki, ami természetesen a sertéseknek is kényelmesebb és állategészségügyi szempontból is elfogadható helyet biztosít.

Vállalkozásom nemcsak az 500-1000 anyakoca férőhelyes telepek részére végez munkát. Nagy előszeretettel építünk 10-20 anyakocás telepekre is berendezéseket. A helyszínen konzultálunk a termelővel, aki elmondja igényeit. Mi az eddig összegyűjtött tapasztalatok alapján kidolgozzuk a technológiai lehetőségeket és a végén megszületik egy minden igényt kielégítő tartástechnológiai rendszer.

Telephelyünk 2000m2-es műhelycsarnokból áll, rendelkezünk agyártáshoz szükséges korszerű gépekkel és felkészült szakemberekkel.

Vállalkozásunk nem utolsó sorban rendkívül jól megközelíthető helyen van, szinte az ország közepén, 20 km-re az M5-ös autópályától.

Tisztelettel várjuk a sertéstartás iránt érdeklődő gazdákat,hogy közösen oldjuk meg igényeiket.

 

Ádám Kálmán egyéni vállalkozó

6041 Kerekegyháza, Repülő dűlő 8/b.

e-mail:[email protected]

tel/fax:06/76/545-049

mobil:06/30/9432-793