fbpx

KOMPLEX VÁLLALATI TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS A FERTILIA KFT.-NÉL

Írta: Szerkesztőség - 2015 április 18.
A GOP-2.1.1-12/B-2013-1727 pályázat keretében egy olyan új gyártósor és hozzá tartozó tömlőfóliás automata kiszerelő rendszer, és egységrakat képző automata robotcella, valamint automata raklapfóliázó cella és automata kiszerelő rendszer került beszerzésre, melyek a Fertilia Kft. kapacitásfejlesztését szolgálják, és a hobbikert célcsoport számára új műtrágya összetételek és kiszerelések értékesítését teszik lehetővé. 
A Fertilia Kft. 24 éves fennállása óta a szántóföldi növénytermesztés hatékony tápanyag-utánpótlásához kínál korszerű, innovatív műtrágyákat. A fejlesztések eddig arra irányultak, hogy a hosszú évek során megszerzett szakmai tudásunkkal segítsük a termelőket a szántóföldi szegmensben, növényspecifikus és egyedi összetételű, saját fejlesztésű és gyártású termékcsaládjainkkal.
A műtrágyáink iránti fokozott igény indukálta gyártói kapacitásunk további fejlesztését is más szegmensekben, a hobbikert kategóriában, a zöldség- és gyümölcstermesztők irányába.
A vállalkozásunknál folyó folyamatos termékfejlesztések eredményeképpen a különböző nagyságú műtrágya granulátumok különböző csomagolást igényelnek. A pályázat keretében megvalósult eszközbeszerzés, csomagoló berendezés lehetőséget nyújt ezen igények kielégítésére, valamint a gyártósorral gyorsabban és termékeinkhez minél inkább illeszkedő módon vagyunk képesek csomagolni a továbbiakban, növelve ezzel versenyképességünket és piaci pozíciónkat.
Lehetőségünk nyílik kis kiszerelésekben – 1-5 kg, 10-25 kg – lecsomagolni műtrágyáinkat, így a hobbikerttel rendelkezők számára is biztosítani tudjuk a kiváló minőségű, az okszerű tápanyag-utánpótlást megvalósító készítményeinket.