fbpx

A gazdák a ponyvára szavaztak!

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 19.

A 2018-es esztendő a mobil ponyvacsarnokok éve volt. A mezőgazdasági, állattenyésztési szektor, úgy tűnik, végre megtalálta megoldását évtizedes problémájára: hogyan tudja biztonságban raktározni, tárolni értékeit, miközben az időjárás viszontagságaitól is megóvja jószágát, terményét vagy éppen értékes gépeit.

A gazdák választása a mobil ponyvacsarnokokra esett!

Hogy miért? A válasz négy egyszerű tényező mentén határozható meg: költséghatékonyság, mobilitás, rövid kivitelezési határidő, funkcionális kimeríthetetlenség.

Új szereplői palettánknak a szendvicspanellel kombinált ponyvalétesítmények, melyek tovább szélesítik azon vállalkozások, gazdák számát, akiknek cégünk 21. századi megoldást tud biztosítani, akár ipari állattartás esetén is!

Ezen felül a 2018-as évben kiugróan népszerűek voltak ponyvahálós megoldásaink – nagy méretű istállók (marha, juh, sertés) – oldalfalainak kiképzése során. Behozhatatlan előnye, hogy széláteresztő képessége igen jelentős, vízáteresztő képessége azonban elhanyagolható. Már ez a rövid felsorolás is ékesen bizonyítja, hogy a létesítmények maximálisan tudnak igazodni megrendelőink egyedi igényeihez, legyen szó szemesterményről, zöldségről, szarvasmarháról, juhról, vagy a nagyértékű gépparkról.

Részletes termékismertetést elérhetőségeink bármelyikén, vagy a 2019. évi AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításán is kaphatnak!

Mazug Ponyva Kft.

6500 Baja, Keleti krt. 24.

www.mazugponyva.hu

Szavak helyett beszéljenek – a teljesség igénye nélkül – idén átadott létesítményeink:

CÍMKÉK