fbpx

A Steyr „Multi csapata” – egy mérföldkő az Agritechnikán

Írta: Szerkesztőség - 2014 március 07.

” A háttere ennek a nem hétköznapi design-nak az, hogy a gyártási folyamatban aktívan résztvevő szakemberek nemcsak a tudásukat és lelküket, hanem a nevüket adva állnak a termék gyártása mögött. Ezzel is fel kívánjuk hívni a figyelmet a kivételes minőségi színvonalra és a „Made in Austria” magas szintű kivitelezésre is.” – magyarázta Gabriele Hammerschmid, a Steyr Marketing igazgatója.

Nemcsak a design, hanem a Steyr által fejlesztett technológiai újdonságok is figyelmet kaptak. Ennek köszönhetően kitüntető szerepet kapott többek között a teljes elektronikus vezérlésű front hidraulika talajnyomás szabályozással.

A talajnyomás szabályozásnak köszönhetően a munkaeszköz automatikusan alkalmazkodik a terepviszonyokhoz. Ez azt jelenti, hogy ferde munkaterületen biztonságosabb a haladás, továbbá védi a nővényt. A talajnyomás szabályozása folyamatosan állítható a kabinból munkavégzés közben.

Az új rendszer kiválóan használható a talajművelésbe is. Többek között a magágy készítésnél, mivel az új technológia segítségével a front hidraulikára függesztett tömörítő henger végig azonos nyomással tömörítse a földet, ezzel biztosítva, hogy a nővény később egyenletesen nőjön.

A Steyr márkanév szinonimája a vezető technológia alkalmazásával és kiváló minőségű munkagépek gyártásával, több mint 60 éve. A prémium terméket előállító Steyr gyár termékpalettája olyan piaci szereplőkre fokuszál akik a kiemelkedő kényelmet, a pontos és megbízható működést, a bevált technikai újdonságok használatát, a maximális hatékonyságot, költségtakarékos üzemeltetést keresik a mezőgazdasági, erdészeti vagy akár a kommunális szektorban. A Steyr vásárlók mögött a gyár első osztályú támogatását élvező, szakmailag és emberileg megbízható viszonteladói hálózat áll. Magyarországon keresse az Agro-Tipp Kft. munkatársait.

Agro-Tipp Kft., Tolna

Telefon: (06 74) 540-380

Fax: (06 74) 510-595

www.agrotipp.hu

[email protected]