Bezárás

Online naplózás mosolyogva? Az ARASZ a megoldás!

Írta: - 2023 január 25. -Hirdetés

Hamarosan lezárul a WEB-GN beadás. Közel 4000 gazdálkodónak tudunk segíteni, akiknek a naplóvezetése már az ARASZ-ban történik. Meg tudjuk könnyíteni a munkát az eddig bevitt adataik átlátható, gyors, céltudatos felhasználásával.

Nem kell frissíteni, könnyen tanulható, gyors, kényelmes

Aki az ARASZ-ban vezette a naplót, most a Nitrát-jelentést is mosolyogva várja. Ami máskor rengeteg időt és energiát felemésztett, sok-sok munkaóra vagy még inkább munkanap áldozatával létrehozott xml létrehozását jelentette, most egy pár kattintással letölthető. Sőt, az ANYK-ba azonnal áttölthető jelentés, amit minden ARASZ partner könnyedén tud produkálni.

Miért nem könnyíti meg Ön is az életét? Az ARASZ Agro Adminisztrációs Szoftver bárki számára elérhető. Egy rendszer, ami egyszerűen és könnyen kezelhető, pár nap használat során elsajátítható. Nincs szükség többnapos vagy többhetes oktatásra, ami azt az egyetlen célt szolgálja, hogy a Gazdálkodási Naplót, Web-GN-t vagy a Nitrát-jelentést hibátlanul elkészíthessük.

Az ARASZ használatához nincs szükség informatikai háttérre, informatikus segítségre, mert a szoftverünk webes felületen használható bárhonnan: otthonról, irodából, pc-ről, tabletről, vagy akár telefonról. Nem kell telepíteni, nem kell frissítenie a szoftvert, mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelő, frissített szoftvert tudja használni.

Az Egységes Kérelemből kinyerhető xls beolvasásával könnyített a táblaadatok rögzítése. Az akár több táblát is összefogva rögzíthető agrotechnikai-műveletektől a permetezésen, trágyázáson át, a szarvasmarha-állomány ENAR listából történő importálásáig – az ARASZ jelentősen megrövidíti a naplóírással töltött időt. A rögzített adatokból jól használható listák, lehívások állnak rendelkezésre a felhasználók számára, ami szintén nem mellékes. Egyszerű felület, átlátható használat. Ahol lehet, az ARASZ leegyszerűsíti a munkát. Beépített figyelmeztetések segítenek abban, hogy a naplónk ne csak „készen legyen”, de lehetőség szerint hibátlanul álljon rendelkezésre.

Az ARASZ előnyeit a fejlesztéseknek és egyszerű kezelésnek köszönhetően az egészen kis területen, akár már 10-20 hektáron gazdálkodók és a hatalmas, akár több részből álló, több ezer hektáron gazdálkodó cégcsoportok is kiválóan tudják élvezni.

Hihetetlen, de igaz: online napló könnyedén!

Készül az ONLINE NAPLÓZÁS közvetlen ARASZ-ból beküldhető modulja is! Ez az azonnali jelentések – bár jelenleg ez hihetetlenül hangzik – nagyon könnyű kezelésére szolgál. Ne az adminisztráció körül forogjanak a gondolataink! Ezt a terhet hagyjuk az ARASZ rendszerre!

Az ARASZ-szal egyszer kell dolgozni, egy adatot csak egyszer kell rögzíteni, és mind a papíralapú napló, mind az ÁNYK-ba betölthető web-gn. A nitrát-xml-ek és az online beküldés is kinyerhetők így. Sok szaktanácsadóval és gazdával konzultálva, rengeteg a pozitív visszajelzés, hogy nem kell a szoftvernek köszönhetően ugyanazt az adatot 2-3 alkalommal rögzíteni minden évben.

Ha Önt érdekli az ARASZ, a www.arasz.hu oldalon, vagy e-mailben az [email protected] címen, de akár a Facebook-on is a facebook.com/gazdanaplo oldalon utána nézhet. Miután felvettük a kapcsolatot, a gazdaság vagy partnerek számát figyelembe véve készítünk ajánlatot a szoftver használatához.  Rendelkezésre áll egy naprakészen tartott Felhasználói Kézikönyv is, amit szerződéskötéskor megkapnak az ügyfeleink.

Ne feledjük, naplóvezetési kötelezettsége jóformán mindenkinek van, ehhez remek segítség az ARASZ.