fbpx

Minden idők legnagyobb kiállítását ígérik a szervezők!

Írta: - 2023 január 24. -Hirdetés

Január 25-én megnyitja kapuit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow!

Rendkívül gazdag kiállítói, szakmai programmal és minden idők legnagyobb kiállításával készül az idei kiállítás. 4 napon keresztül 7 pavilonban, közel 300 kiállító 36 000 négyzetméteren várja majd a látogatókat. A 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow a mezőgépek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásainak legjelentősebb hazai fóruma, amelyen a magyar cégek mellett 12 ország, köztük Ausztria, Franciaország, Németország, Olaszország kiállítói mutatkoznak be a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A minden eddigit felül múló nagyságú terület és a rendkívül gazdag kiállítói és szakmai program kínálat tekintetében szeretnénk felhívni a látogatók figyelmét a két napos belépő lehetőségére.

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow ünnepélyes megnyitó január 25.-én, szerdán 14.00 órakor kerül megrendezésre a B pavilon, fórum színpadán.

A nap folyamán, olyan újdonságok várják majd a kiállítókat és a látogatókat, mint a Lengyel–Magyar Agrár – Élelmiszeripari Innovációs fórum az E pavilon 106-107-108 termeiben. A részvétel regisztrációhoz kötött!

A pénteki napon az Agrárminisztérium a kiállítás keretei között szakmai konferenciát tart a 2023-tól induló új Közös Agrárpolitika közvetlen támogatási rendszeréről. A 10.00 órától 12.30-ig tartó konferencia helyszíne az E pavilon galériájának 109-es terme lesz.

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!

Az alkalmazás számos előnyt és segítséget biztosít a letöltők számára. Egyszerű regisztrációs felületén néhány lépésben, -20% kedvezményt tesz lehetővé a jegyvásárlást során. Tervezze meg látogatását előre, a kiállítók névsorával és a pavilontérképek segítségével! Az applikáció letölthető iOS és Android mobilkészülékekre egyaránt

Érkezzen vonattal kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2023. január 25-28. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra az utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.

Továbbá a kiállításra érkező látogatók kényelme érdekében vonat megállítások várhatóak Kőbánya felsőn az AGROmashEXPO és AgrárgépShow idején az Eger, Miskolc, Szolnok és Békéscsaba vonalon.

További információk: www.agromashexpo.hu

PARTNEREINK